/Autorijschool
Autorijschool 2016-12-22T15:51:07+00:00

Al meer dan 50 jaar een begrip in de regio!

Bij Autorijschool Meerkerk kunt u terecht voor uw rijbewijs B (personenauto), BE (personenauto met aanhangwagen), C (vrachtauto), CE (vrachtauto met aanhangwagen) en de nascholingscursus (code 95).

Autorijschool Meerkerk verzorgt niet alleen de rijlessen, maar zorgt voor het aanvragen van de (theorie)examens en voor de voor de theorie benodigde lesmaterialen.

De rijlessen worden zowel als losse lessen als in pakketvorm aangeboden. Een losse les bestaat uit 1 of 1 ½ uur, maar kan op afspraak ook langer zijn. Voor vrachtwagen rijlessen rijden wij in blokken van 2 of 4 uur, de keuze is aan u. Een pakket is altijd goedkoper dan losse lessen.

Autorijlessen vanaf 16,5 jaar en als je 17 jaar bent examen doen is bij ons ook mogelijk. 2todrive.

Wij verzorgen ook cursussen voor de verpichte nascholing voor beroepschauffeurs (code 95)

o.a. – Het Nieuwe Rijden (HNR)
– Digitale tachograaf
– Criminaliteitspreventie
– Socialevaardigheden voor touringcarchauffeur

Met een handicap autorijden hoeft geen probleem te zijn.
Onze Nissan Micra heeft veel mogelijkheden voor aangepast autorijden.
Bel voor informatie naar ons kantoor: 030 243 8009

Offerte aanvragen