Home/Busbedrijf
Busbedrijf 2017-03-27T10:41:19+00:00

Busbedrijf Meerkerk

De touringcars van Meerkerk brengen u overal naar toe, waar u ook naar toe wilt! Onze bussen worden ingezet voor dagtochten en meerdaagse reizen in zowel binnenland als buitenland. Er worden regelmatig schoolreisjes gereden en de bussen worden vaak ingezet voor schoolgroepsvervoer. Verder worden er regelmatig zowel in de zomer als in de winter vakantiereizen gemaakt, zoals naar de wintersport.

In de winter lekker gaan skiën maar geen zin om zelf te rijden? Dat kan! Boek hier!
Voor meer informatie klik hier »

Met vertrouwen op weg

Uiteraard kunt u met Meerkerk busbedrijf met vertrouwen op weg. Een uitstapje of een reis naar het buitenland moet zorgeloos zijn. U wilt ontspannen genieten, wat u ook gaat doen: met vakantie, gewoon een dagje uit op naar een bijzondere gelegenheid of een schoolreisje; wat u maar wilt. Ontspanning begint met goed en betrouwbaar vervoer. Daarom maakt u de juiste keuze wanneer u kiest voor Meerkerk.

U kiest dan ook voor een Keurmerk Touringcarbedrijf (ISO 9001). Dit keurmerk is speciaal voor u ontwikkeld. Of u nu zelf als passagier in de touringcar stapt, of als opdrachtgever vervoer zoekt voor een groep mensen die aan uw zorgen wordt toevertrouwd. Met Meerkerk, een Keurmerk Touringcarbedrijf, maakt u een verstandige keuze. Meerkerk voldoet aan alle eisen die voor het keurmerk worden gesteld.

Het busbedrijf Meerkerk heeft een goede reputatie die nauwgezet wordt gecontroleerd, uw chauffeur is geselecteerd op vakmanschap, heeft voldoende ervaring en bezit alle vereiste diploma’s. Hij of zij wordt afgestemd op de groep waarmee wordt gereisd, de technische kwaliteit en het comfort van uw tourbus zijn van het hoogste niveau. Daar staan de regelmatige controles door de IL&T en de busclassificatie van het ANVR (Royal Class, Comfort Class of Tourist Class) borg voor, de regels voor rij- en rusttijden worden door uw chauffeur(s) strikt nageleefd. De IL&T ziet hier middels controles op toe. Meerkerk busbedrijf is adequaat verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan.

Het Keurmerk Touringcarbedrijf (ISO 9001) is een Nederlands kwaliteitslabel. Het kan niet worden verleend aan buitenlandse ondernemingen. Het Keurmerk Touringcarbedrijf wordt slechts voor de periode van één jaar verleend. Verlenging vindt alleen plaats als het Touringcarbedrijf na de periodieke controle nog steeds voldoet aan de gestelde vereisten. U kunt eenvoudig zien dat de touringcar waarin u reist, voorzien is van het keurmerk, naast de entreedeur is de keurmerksticker aangebracht. U ziet het wij doen er alles aan om uw busreis zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ook voor ons geldt: Met vertrouwen op weg!

Ons bedrijf werkt met de KNV voorwaarden welke u hier kunt downloaden.

Offerte aanvragen