//Touringcar verhuur
Touringcar verhuur2018-03-30T07:59:11+00:00

Touringcar huren

Touringcar Meerkerk met keurmerk

Een touringcar van Meerkerk brent u overal naartoe. Ons busbedrijf wordt regelmatig ingezet voor dagtochten en meerdaagse reizen in zowel binnenland als buitenland. De touringcars worden vaak ingezet voor schoolgroepsvervoer. De bussen rijden zowel in de zomer als voor wintersport.
Bekijk de touringcars van Meerkerk

Onze touringcars worden onder andere ingezet voor:

• Schoolvervoer
  • Dagtochten in Nederland
  • Dagtochten naar het buitenland
  • Meerdaagse reizen door heel Europa
  • Internationale pendels
  • Evenementen vervoer
  • Openbaar vervoer

Touringcar met keurmerk

Een uitstapje of een reis naar het buitenland moet zorgeloos zijn.
Ontspanning begint met goed en betrouwbare touringcar.
Doordat Meerkerk een bedrijf is met het Keurmerk Touringcarbedrijf (ISO 9001) maakt u een verstandige keuze.
Immers Meerkerk voldoet aan alle eisen die voor het keurmerk worden gesteld.
Kortom ons busbedrijf Meerkerk heeft een goede reputatie.
Regelmatige controles door de IL&T en de busclassificatie van het ANVR (Royal Class, Comfort Class of Tourist Class)
Meerkerk busbedrijf is adequaat verzekerd.

Het Keurmerk Touringcarbedrijf (ISO 9001) is een Nederlands kwaliteitslabel. Het kan niet worden verleend aan buitenlandse ondernemingen. Het Keurmerk Touringcarbedrijf wordt slechts voor de periode van één jaar verleend. Verlenging vindt alleen plaats als het Touringcarbedrijf na de periodieke controle nog steeds voldoet aan de gestelde vereisten.
U kunt eenvoudig zien dat de touringcar waarin u reist, voorzien is van het keurmerk, naast de entreedeur is de keurmerksticker aangebracht.
U ziet het wij doen er alles aan om uw busreis zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen.
Ook voor ons geldt: Met vertrouwen op weg!

Ons bedrijf werkt met de KNV voorwaarden welke u hier kunt downloaden.

Bekijk onze touringcars

Touringcar met Keurmerken ISO 9001 - KNV - KTB