Wagenpark 2018-03-29T18:23:21+00:00

Rijbewijs halen in omgeving Utrecht?

Bij Autorijschool Meerkerk kunt u terecht voor het rijbewijs:

Rijbewijs B (personenauto), rijbewijs BE (personenauto met aanhangwagen), rijbewijs C (vrachtauto), rijbewijs CE (vrachtauto met aanhangwagen) en nascholingscursus (code 95)

Meer informatie over onze autorijschool >>

Bel voor informatie naar ons kantoor: 030 243 8009

Informeer naar onze mogelijkheden voor aangepast rijden:

• Nissan Micra
  • Automaat met handgas voor aangepast rijden!
  • O.a. linker gaspedaal

Klaar om te beginnen met een rijopleiding?
We bieden vele mogelijkheden voor de auto, automaat rijles, auto met aanhanger, vrachtwagen en vrachtwagen met aanhager.
Ook met de theorie helpen wij je graag verder. Wij hebben 50 jaar ervaring op gebied van alle categorieën.

Bij Rijschool Meerkerk is er voor iedereen een passende rijopleiding waarbij je nooit teveel lessen rijdt en dus niets teveel betaald.

Naast rijlessen kunnen wij ook zorgdragen voor het aanvragen van de (theorie)examens en voor de voor de theorie benodigde lesmaterialen.

De rijlessen worden zowel als losse lessen als in pakketvorm aangeboden. Een losse les bestaat uit 1 of 1 ½ uur, maar kan op afspraak ook langer zijn. Voor vrachtwagen rijlessen rijden wij in blokken van 2 of 4 uur, de keuze is aan u.
Een pakket is altijd goedkoper dan losse lessen.

Goede service, betrouwbaar en een persoonlijke benadering staan bij ons voorop.

Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Bel voor informatie naar ons kantoor: 030 243 8009